INTERIEURONTWERP Dijkhuis


DIJKHUIS & KLEUR • voor dit prachtige dijkhuis uit 1910 kreeg ik de opdracht om de woning te voorzien van een interieurontwerp. Nadat de woning volledig was gestript en was ontdaan van de oude indeling, ben ik op intake gegaan. Door de woning op locatie te bekijken en middels het bespreken van de wensen, kreeg ik een goed beeld van de opdracht – de indeling van de totale woning mocht opnieuw worden bepaald en ik mocht de bewoners voorzien van een kleur- en materiaaladvies.

Uiteindelijk is de badkamer verplaatst naar het souterrain zodat er op de begane grond ruimte ontstond voor een grote leefruimte met kookeiland. In dit advies speelt maatwerk een belangrijke rol. Het huis is compact en heeft een bijzondere indeling. Door middel van maatwerk konden alle wensen verwerkt worden in het ontwerp.

Een dosis kleur maar in een rustige basis met meubels die een geschiedenis hebben, gecombineerd met nieuwe items en duurzame materialen – dat is wat je krijgt als je mij als ontwerpster de vrije hand geeft.

 


 

Maatwerk door Babs Gottschalk

Fotografie door Dianne de Vette

VISIT PROJECT
CATEGORIES: