NETWERK


Krijg toegang tot de raad, expertise en uitvoering van verschillende specialisten 

Iedereen heeft zijn expertise, en ik geloof er heilig in dat wij het best onze krachten kunnen bundelen. Naast mijn expertise als interieurontwerper en specialisme in keramiek heb ik in de afgelopen jaren een breed netwerk mogen opbouwen. Zo werk ik samen met verschillende specialisten waaronder een stoffeerder, een verfspecialist, een vloerenboer en heeft mijn vriend een bouwkundig adviesbureau. Wil je bijvoorbeeld een doorbraak of aanbouw, dan kan Jeroen dus zorgen voor de berekening en de nodige vergunning(en). Dat niet alleen: bij vragen over de plaatsing van een vloer kan de vloerenboer direct en moeiteloos met mij schakelen. Samenwerking met een stoffeerder betekent dat we zorgen voor stoffen van de hoogste kwaliteit die professioneel op de meubels worden gezet. Vanuit mijn interieuradvies kan jouw project dus makkelijk verder uitgevoerd worden! 

BOUWKUNDIG ADVIES


Het ontwerp wat ik maak zal altijd bekeken zijn door een bouwkundig oog. Is het mogelijk om die muur door te breken? Kan de vloer het gewicht van het kookeiland wel dragen?

Mijn vriend Jeroen heeft een bouwkundig adviesbureau. Is het de wens om een doorbraak en/of aanbouw te plaatsen? Dan kan hij de tekeningen en berekeningen leveren voor de vergunning(en).

BOUWADVIESWINKEL

MEUBELMAKER


Heeft jouw woning gekke hoeken of bijzondere hoogtes, of wil je jouw droomkeuken of een maatwerk-kast laten ontwerpen? 

In mijn netwerk zit vast een meubelmaker toegevoegd. Leuk detail – het is eigenlijk een meubelmaakster. Een vakvrouw die ontwerpen kan omzetten naar realiteit. 

Tijdens mijn ontwerpen zal zij ook altijd meekijken of het ontwerp daadwerkelijk haalbaar is maar geeft ze ook tips voor het beste resultaat.

VERFSPECIALIST


Heb ik recent jouw woning voorzien van een kleuradvies? Hoe fijn is dit – ik kan direct schakelen met een verfspecialist! Hij zorgt ervoor dat jouw verfkleuren worden gemengd maar kan ook helpen bij het beantwoorden van vragen rondom het uitvoeren van jouw verfklus. 

Deze verfleverancier werkt met het hogere segment verf zoals Farrow and Ball en Little Greene. Daarnaast staat in deze zaak al de derde generatie – kwaliteit verzekerd.

STOFFEERDER


Staat er in jouw woning een mooie design klassieker? Misschien is het wel een erfstuk of een meubel waar je lang voor hebt gespaard. De levensduur van een design klassieker is lang maar soms kan de stof toe zijn aan vervanging, evenals het schuim. Of ben je uitgekeken op de kleur?

Geen enkel probleem – tijdens mijn advies zal ik altijd een passende stof en kleur adviseren. Tevens kan ik een offerte verzorgen voor de her-stoffering van jouw design klassieker en breng ik jou in contact met een vakman!

VLOERENSPECIALIST


Een ontwerp valt of staat met een goede vloer. Heb je recent een nieuwbouwhuis gekocht of wil je je huidige vloer vervangen? 

Laat mij weten wat jouw vraagstuk is. Dan ga ik zorgen voor een passend advies. Dat niet alleen: bij vragen over de plaatsing van een vloer kan de vloerenboer direct en moeiteloos met mij schakelen. 

TEGELSPECIALIST


Wil je de badkamer gaan verbouwen? Wil je een nieuwe tegel op de achterwand van je keuken of een opvallende tegel in het toilet?

Een tastbare staal zien en voelen helpt bij de keuze! Bij een advies en/of ontwerp verzorg ik tastbare stalen, waaronder tegels. Wil je de tegels na het advies nogmaals bekijken? Geen enkel probleem – ik zorg ervoor dat je dan het adres ontvangt van de tegelboer zodat je in de showroom nogmaals kan gaan kijken.

CONTACT