KERAMIEK


Als het aan Sigrid ligt, gaat er niets boven ‘tafeltaferelen’ (“want dat klinkt zo tof”) – lekker lang tafelen met familie en vrienden, eten van je eigen servies en drinken uit je eigen mok. Ze maakt dan ook niet voor niets eigen keramiek, waaronder veelal gebruiksgoed.

VRIJ WERK


Keramiek maken is een grote passie van Sigrid Oomen. Het is een manier om haar creativiteit te uiten maar ook om deze creativiteit te prikkelen en verder te ontwikkelen.

In 2015 is Sigrid Oomen voor het eerst in aanraking gekomen met keramiek en sindsdien is ze eraan verknocht! In 2016 is ze gestart met een cursus voor keramiek maken op een draaischijf. Al het keramiek van Sigrid Oomen wordt handgemaakt gemaakt en ieder stuk is uniek. Ook het glazuur op het gebruiksgoed is uniek en zelf ontwikkeld. Anno 2019 huurt Sigrid Oomen als zelfstandige ondernemer een atelier in Den Haag om haar creativiteit te vrije loop te geven!

KERAMIEK VERZOEK?

Wil je graag je vriend, vriendin of familielid een speciaal cadeau geven? Schroom niet om contact op te nemen met Sigrid Oomen om je keramiek verzoek te delen en om te vragen naar de mogelijkheden!

INSTAGRAM

Benieuwd naar de nieuwste creaties? Kijk op instagram.com/sigridoomen